Om oss..

Women´s Boxing powered by Nordic Fighter är ett helt nytt boxningskoncept för kvinnor i alla åldrar. Konceptet är skapat av Lena Larje, hälsocoach som driver företaget Träning 40+. Lena är utbildad gruppträningsinstruktör i flera olika dicipliner och har mångårig erfarenhet av både ledarskap, coaching och motionsboxning.

” Det är lite av en dröm att få skapa mitt eget koncept med fokus på boxning i par med mitsar och handskar i en small PT Group där vi stärker varandra. Jag har använt det bästa från min tidigare erfarenhet som instruktör och satsat på rörelseglädje, bästa musiken, effektiv och rolig träning med varierade övningar instruerade av erfarna instruktörer. “

Lena Larje

Starta Women´s Boxing på ditt gym?

Är du intresserad av att starta upp konceptet Women´s Boxing på ditt gym eller anläggning?

Kontakta oss på info@womensboxing.se så berättar vi mer.

Filosofi

Mer rörelseglädje! Träning ska vara både effektiv och rolig för att både bli av och ge resultat. Bra musik och genomtänkta övningar höjer både motivationen och glädjen.

Vision

I en PT small group skapas gemenskap när vi tränar och kämpar tillsammans. Vi lär känna varandra och och utvecklas både som grupp och individuellt. Tillsammans skapar vi träningsmagi.

Målsättning

Vår målsättning är att erbjuda högkvalitativ, effektiv och rolig träning på individnivå som stärker både fysiskt och mentalt. Vi vill att våra medlemmar ska längta till varje träning