Träningen

Boxningsträning för kvinnor

Women´s Boxing powered by Nordic Fighter är ett helt nytt boxningskoncept för kvinnor i alla åldrar. Konceptet är skapat av Lena Larje, hälsocoach som driver företaget Träning 40+. Lena är utbildad gruppträningsinstruktör i flera olika dicipliner och har mångårig erfarenhet av både ledarskap, coaching och motionsboxning.

Women´s Boxing

Fokus ligger på träning i par med mitsar och handskar, det ska vara svettigt och roligt. Alla pass ser olika ut men följer ett grundupplägg och innehåller utöver boxning även teknik, styrka, rörlighet och kondition. Som vi tränar på olika sätt och med olika redskap eller egen kroppsvikt. Träningen bedrivs i en sk. PT Small group med 10-16 deltagare och du har alltid två erfarna coacher som instruerar och peppar.

Gemenskap och riktigt bra musik är viktigt i konceptet, precis som variation och glädje. Förutom de traditionella boxningsslagen och stegen kommer vi även att variera med lite armbågar och knän ibland. Ibland kommer även enklare inslag av Combat/Fighting att ingå (koordinerad träning inspirerad av kampsport och utan kontakt).

Vem kan vara med?

Vi vänder oss både till dig som tidigare har boxats på motionsnivå och till dig som vill börja boxas. Boxning är en fantastisk träning och du kommer garanterat att utvecklas både fysisk och mentalt hos oss. Vi välkomnar alla som är nyfikna på konceptet och du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet (minimiålder är 16 år).

GNUGG i Örebro

Uppstarten sker på GNUGG i Lillån i Örebro. Läs mer HÄR.

Du hittar Gnugg i samma lokaler som We Are Padel (WAP). Adressen är Saluvägen 2, 703 75 Örebro. Här tränar vi i nya fräscha lokaler med en väl tilltagen gruppträningssal, spinningsal och gym på totalt 1200 kvm. Bemannad reception med möjlighet att köpa dricka mm. och såklart omklädningsrum med skåp. Det finns t.o.m. en boxningsring…. Läs mer om Gnugg

Under januari 2022 erbjuder vi gratis provträning vid två tillfällen läs mer HÄR.

Nordic Fighter

Vi är väldigt stolta över vår samarbetspartner Nordic Fighter som levererar utrustning med hög kvalité till konceptet. Allt från olika säckar till mitsar, handskar, hopprep, stege mm. som vi använder i träningen. När du signar upp kan du välja olika handskar från NF. Läs mer om Nordic Fighter