Ett nytt boxningskoncept för kvinnor

Women´s Boxing powered by Nordic Fighter är ett helt nytt boxningskoncept för kvinnor i alla åldrar. Konceptet är skapat av Lena Larje, hälsocoach som driver företaget Träning 40+. Lena är utbildad gruppträningsinstruktör i flera olika dicipliner och har mångårig erfarenhet av både ledarskap, coaching och motionsboxning.

Women´s Boxing

Fokus ligger på träning i par med mitsar och handskar, det ska vara svettigt och roligt. Alla pass ser olika ut men följer ett grundupplägg och innehåller utöver boxning även teknik, styrka, rörlighet och kondition. Som vi tränar på olika sätt och med olika redskap eller egen kroppsvikt. Träningen bedrivs i en sk. PT Small group med 10-16 deltagare och du har alltid två erfarna coacher som instruerar och peppar. Gemenskap och riktigt bra musik är viktigt i konceptet, precis som variation och glädje. Förutom de traditionella boxningsslagen och stegen kommer vi även att variera med lite armbågar och knän ibland. Ibland kommer även enklare inslag av Combat/Fighting att ingå (koordinerad träning inspirerad av kampsport och utan kontakt).

Vem kan vara med?

Vi vänder oss både till dig som tidigare har boxats på motionsnivå och till dig som vill börja boxas. Boxning är en fantastisk träning och du kommer garanterat att utvecklas både fysisk och mentalt hos oss. Vi välkomnar alla som är nyfikna på konceptet och du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet (minimiålder är 16 år).

GNUGG i Örebro

Uppstarten sker på GNUGG i Lillån i Örebro. Om Gnugg Provträning läs mer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *