Gratis “Prova på” träning

Varmt välkommen på ett gratis “prova på” pass med Women´s Boxing i Örebro. Konceptet passar både dig som boxats tidigare och dig som vill börja boxas. Du behöver ingen tidigare erfarenhet eller utrustning för att delta på provträningen, utrustning finns på plats (men har du egna handskar/mitsar ta gärna med dem).

Provträning

Vi erbjuder provträning vid två tillfällen och antalet deltagare är begränsat till 16 st per gång. Vi tränar efter ett upplägg som ser ut ungefär som en vanlig träning kan göra i ungefär en timme. Du får mer information om konceptet och träffa oss som är ledare. Vi samlas vid receptionen från kl.19.00

  • Måndag 10 januari 2022 kl. 19.15 – FULLT!
  • Måndag 17 januari 2022 kl. 19.15

Här tränar vi

Vi tränar i nya fräscha lokaler på GNUGG i Lillån, Örebro. Du hittar Gnugg i samma lokaler som We Are Padel (WAP). Här finns en väl tilltagen gruppträningssal, spinningsal och gym på totalt 1200 kvm. Bemannad reception med möjlighet att köpa dricka mm. och såklart omklädningsrum med skåp. Adressen är Saluvägen 2, 703 75 Örebro.

Anmälan till Provträning

Klart att du ska provträna med oss! Anmäl dig genom att maila till: info@womensboxing.se och uppge ditt namn, tel och vilken av dagarna du vill provträna, så bokar vi in dig. Du kan också anmäla dig direkt till GNUGG i receptionen.

HÄR kan du läsa mer om träningen i Örebro.

Välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *